Regn regn och mer regn

Hallå där ute!
Jag vet att det har varit kass uppdatering men på något sätt så har min blogg app på mobilen slutat funkat, har ingen aning varför?
Men så fort jag orkar gå in på datorn så ska jag skriva om dom senaste dagarna och blogga för full rulle!

Hoppas alla har det bra!:)

Såri guys.

Förlåt för kass uppdatering, men på något sätt har min blogg-app slutat funka.. Är det någon mer den har gjort det för?
I alla fall så är det därför jag inte har bloggat, har inte kunnat varit inne på datan iomed att jag har varit kattmamma åt dessa söta kattungar hela dagen :)

Nu sitter jag och syrran och spelar Sims 3, man blir helt fast när man väl börjat spelat..:)

Nu ska jag fortsätta spela, får se om jag skriver nå mer, annars godnatt på er! :)

Godmorgon!

Godmorgon alla glada, sura, bittra osv:)

Ligger i sängen just nu och kollar på tv, har blivit väckt ett antal gången sedan 7 av de små kattungarna för att dom ska äta, kissa, gosa osv. Dom är sjukt söta men skulle vara skönt att sova lite
Mer. Men men sova ska man göra när man dör!:)

Ha en fin dag allihopa!:)

Nytt!

Hejsan!
Som ni kanske ser så har jag ändrat header igen, ändrade ju igår men gillade inte den.. Vet inte om jag gillar den här nya heller, och dessutom suger jag på att klippa ut men men, det får duga så länge!
Säg gärna i en kommentar vad ni tycker! :)

Nu ska jag fortsätta mysa med min syster och äta min Ben and Jerry, imorgon ska jag vara kattmamma åt de två kattungar vi har hemma nu, mysigt värre!

Kramar.

Next up!

Nu är jag påväg mot kalas! Sen ska jag vidare till min fina kusin för myskväll!
Kramisar.


The beacH.

Påväg till beachen för att bada med mina småsyskon.


JAG ÄGER.

Hallå allihopa! :)

nu är det såhär att jag är superduper glad, för att jag har lyckats satt in en header förut utan att förstör design och allt.. men NU LYCKADES JAG WIHOOOOOOOO. sen att den inte är världens finaste är en annan grej men endå jag LYYYCKAAAAAADES. wihoooooooooooooo. nu ska jag fira med att snart sova hehehe.

Hörs imorgon :)

Kram.

Grattis Papi!<3

Idag fyller världens bästa pappa 35 år, grattis!!!!! <3


My day.

Som sagt så åkte jag in till stan för att träffa min älskade Sofia, underbar den tjejen. Satt mest på en bänk och pratade om allt mellan himel och jord. Åkte sedan hem för att städa mitt rum och garderob som inte blev av för jag fastnade framför min älsklingsserie 90210, har precis kollat klart sista avsnittet på säsong 2!!!
Mellan allt tittande har jag också fotograferat min 5 åriga lillasyster som ville bli fotad i hennes prinsessklänning. Lägger upp några bilder på min sötnos! :)
okej blev bara en bild för uppladdningsgrejen vägrar sammarbeta.
Nu ska jag sova eller nåt, ska upp tidigt för att min syster har skolavslutning! :)
Kram på er.

staden.

sitter just nu i denna stund på bussen in mot stan för att träffa saknade Sofia! Ska ha några mysiga timmar med henne så blog you later! :)


frågorna utan svar...

Ligger med oron i magen, den oroliga känslan som jag känt så många gånger. Ligger och funderar och försöker komma på vad det är jag känner oro för, men som vanligt kommer jag inte på något svar. Så många gånger alla har frågat mig varför det blev såhär, så många gånger jag inte har kunnat svarat för jag själv inte vet svaret. Jag vill ha reda på det, hur är det nu? vart är jag påväg? är det bättre? eftersom det känns lite bättre varför ser jag på mig själv som jag gör fortfarande? varför just jag?



Alla dessa frågor utan svar, dom gör mig galen.


Lite saker som har hänt sen sist....


Lite av det som har hänt, kom hem från Turkiet inatt och har massor av bilder jag ska visa er!
Nu är jag igång med bloggandet igen.

RSS 2.0