Långa nätter

Godmorgon alla Goa!

Jag sitter just nu på tågstationen och väntar på Linn! 8:38 går tåget mot Stockholm!:)

Hörs!


tack.

Blir himla glad av era kommentarer, man får liksom power att fortsätta gå in och skriva då! :)
idag har jag träffat min älskade bästa vän, vi käkade godaste ssalladen ever på waynes sen fikade vi på coffeehouse by george.
Nu har jag duschat och ska snart slå på en film sen sova och imorgon bär det av till sthlm! :)
Ha en fin kväll.

Älskade pappa, jag älskar dig!

När jag föddes så hade min pappa hunnit utveckla ett kemiskt beroende, han var beroende av alkohol och knark. Vilket var en av dom stora anledningarna till att mamma och pappa gick ifrån varandra när jag va knappt 1 år. I början hade pappa mig som dom flesta andra skilda föräldrar har, men ju längre missbruket fortsatte ju mindre blev han kapabel till att kunna ge mig den trygghet som barn behöver.

Ju mer tid som gick desto mer försvann våran relation och tillslut så drog min mamma en gräns att så länge han missbrukade så fick inte jag vara hos honom, han fick komma och träffa mig när han var nykter.  Men eftersom att drogerna tog över mer och mer så blev det att vi nästan aldrig träffades förutom enstaka gånger på födelsedagar och så. Min mamma tappade aldrig hoppet om pappa. Trots att han försvann från mitt liv så pratade hon aldrig illa om honom för att hon ville att jag skulle ha kontakt med han, sen var hon tvungen att sätta gränsen för mitt bästa, för just då var jag inte trygg hos min pappa. Medans jag och pappa inte hade nån direkt relation så hade min mamma fortfarande kontakt med pappas sida och det var tack vare min farmor och farfar, även om min pappa var borta så fanns alltid min farmor och farfar där för både mig och mamma.  För 11 år sedan blev pappa inlagd på behandlingshem, när han kom ut från behandlingen och skulle bygga upp sitt nya liv var mamma i stort sätt den enda han hade. Mamma och pappa umgicks mycket och på så sätt träffades han och jag mer och mer.

 

Idag har pappa varit nykter i 11 år och under dom här åren så har våran relation blivit starkare och starkare och även om jag har bott mest hos mamma så har vi endå kunnat bygga upp våran relation till så bra den är idag tack vare att mamma och pappa har varit så bra vänner. Idag har jag två brorsor som bor tillsammans med pappa, jag har ingen bestämd tid jag ska vara hos dom men jag känner mig alltid välkommen hem dit. Idag jobbar pappa inom öppen vård i socialtjänsten med att hjälpa familjer och ungdomar med olika problem.

 

Jag är väldigt glad att jag har min pappa idag, jag tycker att alla människor förtjänar en pappa som man kan känna sig trygg hos, som man kan lita på och jag tror det är bra för ett barns uppväxt att ha en både mamma och pappa vid sig och även om inte jag hade det under hela tiden så är jag lycklig lottad över att min pappa har varit så stark och tagit sig ur allting och att vi även har kunnat få en ny relation, även om jag önskar alla människor den chansen så är det inte alltid man får det.

 

ett hjärta jag gjorde till pappa förra året.

 

"Tänk vilken risk jag har tagit, när jag hos dig ej har varit. Förlåt för den tid som har varit, när jag mitt ansvar ej har tagit. En vacker framtid tillsammans vi kan vänta, för nu tänker jag börja kämpa! Hälsningar din pappa (RB)"¨

En tavla av sten med en text som min pappa ristade in till mig när jag va liten<3

 

 

 


Dagens outfit och facelook


:p

Har haft fullt upp hela dagen därför har det varit dålig uppdatering. Först va det skola, sen åkte jag och kollade in cafét min farfar öppnat sen direkt till amanda och sen ner på stan och gick på bio med moa och amanda.


Såg The lucky one, och jag är KÄR. älskar alla Nicholas Sparks filmer. Dom är rena kärleken, underverk!

Vet ni vad jag stör mig på sjukt mycket?!

:P-gubbar!!!
Så fort jag ser någon som skriver en äcklig :P gubbe så har jag lust att skjuta varenda människa som använder den smilen, den säger typ "hej du är dum i huvudet."

Jag vet inte hur jag ska förklara så ni förstår hur jag menar, men typ om man skriver något man skulle vilja göra, typ en dröm. så svarar den okej :P.
Då är det typ som, "ehm, ja okej du är knäpp"

ÅÅÅH. ni anar inte vad det här frustrerar mig, dessutom så kan jag inte förklara som jag verkligen vill för att ni ska förstå. :P

godmorgon sweethearts!

Det här är ett tidsinställt inlägg för att jag hinner aldrig blogga på morgonen!

Just nu sitter jag på bussen mot sjukhuset där min klass ska på studiebesök, vet inte riktigt vad jag tycker om det men det blir som det blir.
Sen går jag i skolan tills halv 4 och efter det ska jag åka på öppningen av min farfar och hans tjejs nya cafe!

Det kommer förmodligen upp nåt mobilinlägg under dagen, annars hörs vi senare!

Hoppas alla får en jättebra dag! :)


blir jätteglad när ni kommenterar!

svar :)



Linnet är från www.hemavila.se och kostar 299! :)

mysig sommaroutfit



En av alla outfits jag skulle vilja ha i sommar!

Jag saknar dig.

Jag måste ta upp en grej. En grej som ingen människa, inte en enda liten ynka själ som inte är med om det själv kommer förstå till 100%.

Det här med artister. Ingen fattar hur mycket dom betyder för vissa.
Nu tar jag Erik Segerstedt. Han är en grym artist, vilket var anledningen till att jag började gilla honom. Men nu så är det utvecklat, jag ser inte honom som en artist bara längre. Han är en vanlig människa för mig med grym talang. En människa som har rent ut sagt förändrat mitt liv, en människa som betyder massor för mig.

Folk säger att man är töntig, konstig osv för att jag väljer att lägga mina pengar på att åka och träffa Erik, Danny, Matte men för mig och andra är det inte konstigt! Dom får oss må bra, när jag träffar erik kan jag vara lycklig hur länge som helst pga några minuter med honom. Är det då konstigt att jag lägger mina pengar för att träffa någon som gör mig lycklig?!

Visst, ibland kanske man prioterar lite konstigt och väljer att åka och träffa honom istället för att gå och fika med kompisar, och det kanske man ångrar sen.

Poängen är att jag är väldigt trött på kommentarer man får för att man gillar en människa som är känd.

Även fast dom är kända så är dom fortfarande vanliga människor.

Erik betyder så sjukt mycket för mig, om ni visste alla ord han säger, alla meddelanden han har skrivit. Om ni träffade honom, såg mig hur glad jag är när jag träffa honom så skulle ni kanske förstå lite mer, men ni kommer aldrig förstå fullt ut.


Jag älskar dig.

This is killing me..

Har ont.. Kan inte sova.


Hej

Hej.


Som mona Lisa har ett leende lalalalalalalalala

Godmorgon:)

Kaos på morgonen, kommer aldrig kunna hinna blogga på morgonen förutom som nu genom mobilblogg.. Jag försvar mig oftast såå då blir det bara spring.. Nu sitter jag iaf i bilen påväg till skolan, älskade skolan.

Vi hörs senare :)


im back bitchessssssss

HELLLLLLLUE. igen

Jag vet jag vet jag vet att jag säger hela tiden att jag ska börja blogga igen, men den här gången menar jag det. på riktigt.

Tack till erica ( ericaslocation.blogg.se) och feliciaaaa (charisma.blogg.se) som hjälpte mig att sätta in design och header :)


För övrigt så hittar ni mig på twitter : Miiiikaelal
Instagram: baaramiikaela

nu ska jag äta glass och kolla film :)

ciaaaaao.


Normal:)

Japp.


Bb

Här sitter jag nyduschad osminkad och seriösast i världen och kollar på BB.
Sen ska jag sööööva.
Så Godnatt:)


I'm Back!

hej alla kära ni som fortfarande kollar in fast jag är KASS på att uppdatera, jag har varken orkat eller velat. Men nu är jag BACK och i mina allra bästa dar, skämt åsido. men tillbaka är jag! :)

Sen vet jag inte hur aktiv jag kommer vara men ska försöka vara det varenda dag och kanske försöka slänga in ett videoinlägg lite då och då!

Hoppas ni fortsätter läsa! :)


RSS 2.0