.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..

Tjena hej hallå.

håller på med en debattartikel här i skolan, eller håller på håller på.. har inte ens börjat men tror jag ska skriva om djurmisshandel för sånt gör mig verkligen förbannad. uscha.
Orkar inte jobba nu ialla fall, har ett matteprov i eftermiddag sen slutar jag och då är det hejdå skolan på 6 veckor !!!! ni förstår inte min lycka över det.

Appropå ingenting så får ni gärna följa mig på instagram, Baaramiikaela ! :)

hörs senare.

The boys who...

 
osvosv..

voff.

Jag förstår inte vart alla får sin insperation till att blogga. Jag har noll insperation ialla fall, jag vill skriva. kommer jag på nåt? nej.


Trafikolycka på Hedesundavägen.

 

Känslan när vi satt där i soffan på rasten och mamma ringer "jag kommer inte ha er på dansen ikväll, jag och Ronja har krockat med en lastbil" jag bröt ihop. Dom mådde bra, hade ont i bröstet, ryggen och mamma hade en lätt hjärnskakning, men det är ingenting jämfört med vad som kunnat hänt. Jag är en person som är väldigt känslig och är jämt rädd för att saker ska hända därför reagerar jag som jag gjorde. Dom är hemma nu och mår okej. Man ska verkligen vara rädd om det man har för helt plötsligt kan allt förändras. Take care.


86 dagar sen.


i typ want to meet you now.

Frågestund!

Nu tänkte jag att eftersom den här bloggen är rätt ny så vet ni inte så mycket om mig så nu ger jag er chansen att fråga vad ni vill. Ingen fråga är för dum.
Jag avslutar när jag tycker jag får in tillräckligt med frågor. Kör ba kör.


Smile.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på nån kärleksfilm och bli deprimerad, så ni får vänta med att höra vad jag har att för mig dom här dagarna.

Kom på att ni måste kolla in www.ssulins.blogg.se super söt tjej, som förövrigt har gjort min super fina design!


I know i know.

Har varit helt off! Men nu senare ikväll ska ni få uppdatering, just nu lagar jag mat med morfar. Puss


Ojojoj

Kollar Disney Chanel(<3<3<3) hörs sen.


Godnatt.


allt var svävande men nu är allt klart.

Jag har en konstig känsla, tror det är lycka. Såhär som jag känner nu har jag inte känt på länge, pga många olika anledningar. Såhär som jag känner nu ska jag försöka behålla, jag känner att jag vill kämpa emot. Jag SKA klara det här nu, trött på allt som har med det att göra. Jag förtjänar att må lika bra som alla andra. Jag menar varför skulle jag vara mindre värd?

Det kommer vara tufft och jobbigt och det kommer vara dagar där jag känner att jag inte orkar mer och bara vill lägga ner men jag SKA klara det för det är varken rättvist mot mig själv eller dom i min omgivning. Jag förtjänar bättre, jag är bra som jag är. Det tar emot lite att skriva dom orden, men att jag ens klarar att skriva "jag är bra som jag är" är ett stort steg för mig, ni skulle bara veta och en vacker dag kanske ni får det också.

Jag ska börja le, inte ett fake leende, jag ska börja le på riktigt och jag ska börja leva mitt liv fullt ut från och med idag och jag ska ha kul VARENDA dag för det kan jag med dom i min omgivning och jag vill säga att jag älskar alla mina vänner och familj mest av allt ni får mig fortsätta.

Och till er som har varit orolig över mig, alltså ni som vet om allt jag lovar er att från och med idag ska jag klara att kämpa mig ur det här. TACK för allt ni har gjort för mig, kommer aldrig kunna tacka er nog för allt ni har gjort.

Jag vet själv att jag kanske inte har försökt kämpa allt jag kan hela tiden för att det här ska bli bra igen men jag är trött på att må såhär nu, herregud jag är 16 år och lever mina bästa år just nu.

It's time for me to start living for real.


p to the oledance

Helllllllo alla fans! :)

Igår hade jag fuuuullllt upp så hann inte med att blogga, började skolan halv 1 sen slutade jag halv 4 skyndade ner på stan och mötte elvira och gick till hennes pappas jobb och kastade i oss mat för att sedan dra oss vidare till Dinali center för att påbörja våran kurs på poledance!

Kan säga er att det va riktigt roligt och jag råder alla att prova på det någon gång i livet!
Jag fick insperation att börja av min mamma som började dansa för ca. 1 år sen och har nu tävlat i sm där hon kom 3:a, och ska tävla i Stockholm på lördag, lycka till mamma<3

Nu ska jag fortsätta ha lektion, hörs senare!

puss!

All this way.

Förlåt att jag inte bloggade nå mer igår men de blev inte som planerat, jag kom på att jag börjar halv 1 idag så då åkte jag till pappa och hade filmkväll med bror min:)
In this moment så är jag irriterad för jag borde inte ens vara vaken nu!!! Jag ska upp 10. Så nu ska jag fortsätta sova, puss


Snabbis updatis

Håller på och fixar i mitt rum så kommer uppdatera er lite senare och visa lite biiiilder :)


Mobilblogg

Godmorgon!:)

Vaknade alldeles nyss och ligger fortfarande i söngen. Idag vill jag ut och knäppa kort men jag hittar inte laddaren till min kamera så jag ska försöka leta reda på den och få se om man kan få till nå bra bilder!:)

Hoppas ni får en trevlig söndag.
Kram


Moooovietime

Förlåt för dålig update idag. Har varit i dansstudion med mamma i stort sätt hela dagen och nu på kvällen har jag haft mys med familjen och nu kollar jag på film.
Vi hörs senare eller imorgon.
En till blogg ni borde kolla in är nicola.blogg.se

Kram.


Dagens outfit!

Är väldigt enkel, min älskade onepiece!<3


Godmorgon!

Jag hade planerat att sova hela dagen men så blev det inte. Har faktiskt inga planer för dagen än, kanske ska träffa Elvira senare ikväll.
Nu ska jag upp och äta mysfrukost med familjen!
See you lateeeer


läsvärda bloggar.


www.ericaslocation.blogg.se


www.feliicialove.blogg.se



www.intevanlig.blogg.se



www.majakemi.blogg.se



www.ssulins.blogg.se



www.meels.blogg.se 

så skulle såklart min bilduppladdare sluta funka när jag skulle ladda upp sista bilden men gå in på hennes blogg så ser ni henne! :)

check it out! :)

ska väl försöka hålla fast vid den här bloggen ett tag nu..

Hej !

Nu har jag skaffat en ny blogg.....igen !

Jag heter Mikaela Larsson och bor i Gävle, är 16 år.Mitt liv består mest av skola, vänner, åka runt Sverige på spelningar (Erik, Matte och Danny) vill ni veta mer om det så får ni antingen fråga eller så kan ni kolla på min gamla blogg www.baaramiikaela.blogg.se

Jag älskar att sjunga, va med på kort hehe, dansa, rida och försöker leva mitt liv som jag vill, ska ialla fall börja med det NU!
Jag är verkligen sämst på att skriva om mig själv men vill ni veta nått mer om mig så är det bara att fråga, jag svarar på allt. Ingen fråga är för dum!

Jag hoppas att ni kommer vilja läsa min blogg och följa mig i min vardag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0